6970748985 Χατζημιχαλη Γιανναρη 175Α georgiakakis.giannis@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
 
ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ | ΧΑΝΙΑ
 
 

Καλωσορίσατε στην τεχνική εταιρεία του Γεωργακάκη Γιάννη, έναν αξιόπιστο και έμπειρο εταίρο για όλες τις τεχνικές ανάγκες σας. Με έδρα στα Χανιά της Κρήτης και με περισσότερα από 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο, η εταιρεία μας έχει αφοσιωθεί στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε πολλούς τομείς.

 

Η ποικιλία των υπηρεσιών που παρέχουμε καλύπτει εκτενώς τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση περιφράξεων για την ασφάλεια και την προστασία των χώρων, ενώ εξειδικευόμαστε σε εργασίες κομπρεσέρ και χωματουργικές υπηρεσίες με χρήση των ιδιόκτητων μηχανημάτων που διαθέτουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μεταμορφώνοντας Ιδέες σε Πραγματικότητα
 

Οι τεχνικές μας υπηρεσίες εκτείνονται από τις μονώσεις κτιρίων έως τις αναπαλαιώσεις και τις κατασκευές μεταλλικών στεγάστρων. Επικεντρωμένοι στην ποιότητα και την ακρίβεια, είμαστε γνωστοί για το εξειδικευμένο προσωπικό μας που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές εργασίες.

 

Με πάθος για την καινοτομία και την αρτιότητα, η τεχνική μας εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται, ενσωματώνοντας πάντα τις νέες τεχνολογίες και τις βέλτιστες πρακτικές στον χώρο μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
 
Ο στόχος της εταιρείας Γεωργακάκης Γιάννης είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετική αξία σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.
 
 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
Στην εταιρεία Γεωργακάκης Γιάννης, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες μας να έχουν τα έργα τους ολοκληρωμένα άμεσα και εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος. Η άμεση εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και αποτελεί θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.